Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Patispanj x 3
4 belanca izmiksati i dodati 4 kas.secera, umutimo dobro u cvrst šam i dodamo jedno zumance i narendamo 50-70gr cokolade i umesamo varjacom 2 kas.brasna.
Pecemo 15 min na 200 C.
FIL
Fil.
100 ml mleka sjedinimo sa zumancem i brasnom.dodamo preostalih 300 koje smo prethodno sjedinili sa secerom i stavili da provri.
Skuvamo fil , ostavimo da se ohladi , zatim umutimo maslac i dodamo fil, izlomimo kidy cokoladice , dodamo u fil i dodamo mlevenu plazmu.
ZA DEKORACIJU
Slag umutimo sa mlekom i onda umesamo maline.
Filovanje:
Patispanj-polovina fila-polovina slaga-drugi patispanj-ful-slag-treci patispanj-ukrasiti po zelji ostatkom slaga ili fondanom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.