Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTESTO
Rastopiti kvasac u mlakoj vodi, dodati mlako ovseno mleko, ulje, so i secer i ostaviti ma toplom da kvasac nadodje. Umesiti mekse testo i ostaviti da naraste. Kad testo naraste, lepo izraditi testo i podeliti na 4 dela. Svaki deo razviti oklagijom pa podeliti na 8 kiflica. Filovati i urolati kiflice. Kiflice premazati umucenim jajetom i na staviti komad margarina i posuti susam po zelji. Peci u rerni zagrejanoj na 180°C oko 30-40 min.
NADEV
Suvo meso samleti u blenderu da se dobije glatka pasteta, dodati ajvar, kecap, jaje i origano
Saveti
Umesto ovsenog, moze se koristiti obicno mleko
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.