Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Od pola litra mleka uzmemo soljicu i tu rastvorimo kockicu kvasca i secer i so i dodamo kasiku brasna.
U vanglu sipamo brasno, ulje i jaja i prelijemo nadoslim kvascem i polako mesimo i dodajemo mleko i sve lepo umesimo.
Ostavimo da nadodje testo i pripremamo punjene.
FIL
Narendamo sir u ciniju i dodamo dva belanca.
To je fil kojim punimo kiflice.
Zumanca pomesamo sa malo soli i time na kraju premazujemo kifle i posipamo mlevenim lanom ili susamom.
Testo koje smo premesili 2 puta podelimo na 4 lopte i razvijamo i premazujemo sa po malo margarina. Rezemo na trouglove duguljaste. Punimo sirom i uvijamo u kifle.
Premazemo spremljenim zumancem i posipamo.
Pecemo 15 tak min.
Uzivajte.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.