|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

1 šolja pirinča
2 šolje vode
1 kafena kašika soli
1 kafena kašika maslaca

OZNAKE (pronađi slične recepte)
gugutka Predjela pirinča vode soli maslaca
Kineskii beli pirinač
Osnova kineske kuhinje
Kuvar: gugutka
Vrsta jela: Predjela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela

Staviti vodu, so i maslac i posudu sa poklopcem. Kad proključa, dodati pirinač i promešati. Smanjiti vatru i poklopiti. Kuvati 20 minuta. NE PODIZATI poklopac (zarobljena para čini da se pravilno skuva). Skinuti sa vatre i poslužiti.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here