Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:srkiniko Vrsta jela:Testa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2,5 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:6
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jelaBANICA
Kvasac staviti u mlaku vodu sa kašičicom šećera. Kad nadođe sipatiu u brašno i so. Zamesiti testo i ostaviti testo da naraste. Izručiti testo na brašnom posutu površinu i blago razmesiti. Napraviti 3 jufke. Jaje pomešati sa sirom. Svaku jufkicu razvući oklagijom na veličinu tepsije u kojoj će se peći, stavljati u tepsiju, jufku namazati uljem, odozgo sira namazati, tako uraditi i sa drugom, a treću staviti samo odozgo i premazati uljem. Testo pre pečenja iseći nožem na veće kocke. Staviti da se peče u zagrejanu rernu na 250 stepeni oko 15 min.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.