Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Kobacise umotati i prikaciti cackalicom. Crni luk naseckati na rebarca pa poredjati na dno vatrostalne posude prethodno premazane uljem. Dodati krompir isecen na cetvrtine, naseckanu sargarepu i sitno naseckan celer. Poredjati kobasice. Posuti C zacinom i biberom. Preliti sa 0.250 ml vode u koju je razmucena 1/2 kocke C bujona za supu.Zaliti pivom. Pec zagrejte na 200C. Prekriti alu folijom da bi krompiri omeksali pa tako peci 20-tak minuta. Skinuti foliju i nastaviti pecenje. Tokom pecenja okretati kobasice kako bi se ravnomerno ispekle. Gotovo jelo pri serviraju posuti C persunovim listom.
Saveti
Ukoliko niste preterani ljubitelj zacina i slanog kao ja mozete izbeci biber i persunov list, pa kobasice posuti samo C zacinom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.