Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Ana RR Vrsta jela:Kolači Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:12
(br. glasova 34)
Uputstvo za pripremu jela
Mikserom umutite sneg od belanaca, dodati šećer i vanilin šećer i mutite dok ne dobijete čvrstu masu. Smanjite brzinu miksera i dodajte jedno po jedno žumance. Zatim polako dodajte griz. Dobićete laganu i vazdušastu smesu. U podmazanu i pobrašnjenu tepsiju (moja je 26x35) sipajte smesu i pecite na 200 stepeni tj. dok ne dobije lepu zlatnu boju. Po potrebi proverite čačkalicom da li je pečeno. Dok se koh peče skuvajte mleko sa šećerom i vanilom pa vrelo prelijte preko vrućeg, ispečenog koha.
Koh je najbolji kada je hladan, moja preporuka je da ga spremite uveče da bi se preko noći lepo ohladio.
Možete u smesu dodati i rendanu limunovu koru, jako je ukusno i osvežavajuće.
Saveti
Koh je najbolji kada je hladan, moja preporuka je da ga spremite uveče da bi se preko noći lepo ohladio. Možete u smesu dodati i rendanu limunovu koru, jako je ukusno i osvežavajuće.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.