Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Umutiti jaja i šećer, pa dodati pavlaku i ulje. Pomešati brašno sa pzp i dodati i to testu.
Dok se rerna greje na 200°C, breskve očistiti i oljuštiti.
Testo izliti u tepsiju koju ste prethodno premazali margarinom i posuli brašnom(prečnika oko 30cm). U zagrejanu rernu staviti da se peče 5-7 minuta, izvaditi i poređati voće. Vratiti u rernu, smanjiti temperaturu na 175°C i peći još 35 minuta.
Saveti
Može bilo koje voće da se koristi (višnje, maline, borovnice, ribizle, kajsije, šljive). Meni je najlepše sa breskvama. Kada vam ugnjile malo breskve i 'nisu za jelo' - te su odlične za kolač.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.