Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Bibilib Vrsta jela:Torte Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:10
(br. glasova 3)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Zagrejte vodu, dodajte šećer i vanil šećer, a kada se istope sipajte mleveni mak pa sve zajedno kuvajte nekoliko minuta na srednjoj vatri.
Tacnu za tortu prekrijte folijom ili papirom za pečenje, preko poređajte keks koji ste kratko umočili u mleko. Na formiranu koru od keksa nanesite mak, a preko stavite drugu polovinu keksa. Ukoliko vam je tacna manja, možete keks rasporediti u tri dela, a mak u dva.
Celu tortu premažite šlagom koji ste pripremili prema uputstvu sa kesice.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.