Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U posudu sipamo mleko, secer, vanilin secer i ulje i to mutimo , onda dodamo brasno i vanilin secer i pp. zatim umesamo mak i dzem dok se sjedini u lepu i glatku masu.
U tepsiju stavimo pek papir i nalijemo masu . Pecemo.
Kad je pecen kolac, ostavimo da se ohladi,
PRELIV
Rastopimo margarin ili puter i dodamo cokoladu koju smo iseckali ili izlomili na kocke i dodamo kasicicu prah secera.
Glazurom od cokolade prelijemo ohladjen kolac sa makom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.