Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTESTO
Mikserom umutite maslac na najvećoj brzini. Postepeno dodavajte fruktozu a na kraju jaje po jaje (svako jaje 1/2 minuta. Pomešajte brašno s praškom za pecivo i sjedinite sa prethodnom masom.
Testo sipajte u pleh dimenzija 30_x_40,na pek papir ili keramičku podlogu koju treba premazati sa malo maslaca. Poravnajte. Peći na 180 stepeni 10 minuta.
VIŠNJE
Višnje rasporediti po polupečenom testu.
FIL
Zakuvati puding u mleku sa fruktozom. Kad se skuva ugasiti vatru i u tako vruće umešati kiselu pavlaku.
Preliti ovu masu preko višanja u plehu. Vratiti u rernu na još 25 minuta. Sve ovo radite dok je testo vruće i puding vruć.
GLAZURA
Zakuvati, prohladiti i premazati ohlađen kolač. Prijatno!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.