|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

PRIPREMA
Sljive Cca 500g
Voda 200 Ml
Secer 150 gr
Puding Od vanije 2kom
100ml Ml vode
100g G COKOLADE
Petit Keks 60kom
200 Ml mleka
Po Zelji Rum

Kom torta sa sljivama
Brz i lak
Kuvar: Srecko47E
Vrsta jela: Deserti, Praznična jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA
Ocistite sljive i osevote ih na certvrtine. Kuvajte ih sa 200ml vose i secerom. Kada provri kuvajte jos 10minuta. Potom dosajte rum i puding razmucen sa 100ml vode. Sklonite sa vatre i dodajte 100g cokolade. U pleh redjate keks pa fil. Nemojte cekati da se fil ohladi. Kolac ukrastite slagom i sljivama.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here