Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI:
Priprema: Kelerabu, papriku, celer, šargarepu i crni luk očistiti i iseći na kockice.
Paradajz oguliti i izrendati na krupno rende.
Krompir oljustiti ,iseci na kockice i ostaviti po starani.
Na malo ulja propržiti crni luk, a zatim dodati šargarepu i celer te i njih kratko propržiti.
Potom dodati zelenu papriku, rendani paradajz i kelerabu te pržiti uz lagano mešanje oko 2 min.
Naliti supom od C bujonai povrća, pa kuvati na umerenoj temperaturi dok povrće ne omekša.
Zatim povrće procediti a čorbu sačuvati.
Povrće sa malo tečnosti izmiksati štapnim mikserom, a nakon toga sjediniti sa preostalom supom, dodati začin C sa ukusom piletine po ukusu .
Dodati i krompir pa kuvati dok krompir ne omeksa-
U gotovu čorbu umešati pavlaku.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.