Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKUVANJE,DODAVANJE,PRELITI
Skuvati gust sirup od 250 g šećera i pola vinske čaše vode. Kada sirup vri u velikim teškim mehurima, skinuti sa vatre, dodati 250 g obarenih, oljuštenih i na rezance isečenih badema. Od ove mase, dok je još mlaka, praviti male kuglice. Ruku više puta kvasiti vodom, da se masa ne bi lepila za dlan. Kuglice preliti glazurom, koja se pravi od dve šipke čokolade skuvane sa dve kašike šećera i četiri kašike crne kafe. U ovu masu umakati svaku kuglicu pomoću čačkalice, a zatim uvaljati u struganu čokoladu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.