Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKUKURUZNA ZLEVANKA
Belanca odvojiti od zumanca i s prstohvatom soli umutiti u čvrst sneg.Posebno umutiti žumanca s uljem, kukuruznim grizom, pavlakom i praškom za pecivo. Dodati malo soli po ukusu. Usmesu od žumanaca dodati sneg od belanaca i polako promešati varjačom. Sipati malo mleka da bi se dobila ređa smesa i promešati. Tepsiju nauljiti i posuti brašnom, pa izliti u nju pripremljenu smesu.Odozgo rasporediti sitni sir. Peći u zagrejanoj rerni na 200stepeni dok se pita ne stegne a korica ne porumeni.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.