Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:petkovica Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:6
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela
Luk iseći sitno, propržiti na svinjskoj masti, dodati sitno isečeun u kamade junetinu. Kada se meso prodinsta, dodati šargarepu sečenu na kolutove i kupus, dodati jednu čašu vode, promešati, poklopiti šerpu i pustiti da se kupus raskuva jedno 15 minuta uz miešanje. Dodati sitno iseckan paradajz, crvenu papriku sečenu sitnije, so, biber, suvi začin, lovorov list, slaninu, kašiku aleve paprike i brašna. Dodati vodu da prelije kupus i dobro promiešati. Ostaviti da se krčka na ne prejakoj vatri oko 60 minuta.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.