Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Iva6 Vrsta jela:Ostala jela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U podmazan vatrostalni sud poredjati krompir isecen na
kolutove.Posuti zacinom c,poredjati pecenicu,premazati besamelom,posuti kackavaljem,a preko staviti kecap i origano.Zatim poredjati krompir,marinirane sampinjone i kackavalj.Staviti jos jedan red krompira,pa preliti ostatkom besamela pomesanog sa pavlakom.Posuti
kackavaljem i peci na 220 stepeni dok ne porumeni.
BESAMEL SOS
Krompir skuvati sa ljuskom,sacekati da se ohladi,pa ga oljustiti.Za besamel sos otopiti puter,dodati brasno i proprziti.Zatim lagano dolivati mleko,neprestano mesajuci.Zaciniti solju i biberom,pa ostaviti da provri i da se zgusne
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.