Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:branki* Vrsta jela:Deserti Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:10
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
umutiti 6 jaja sa 6 kasika secera dobro.dodati brasno,pecivo i kakao.peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
topao kolac preliti vrelim serbetom.
serbet-u 400 ml vode dodati 14 kasika secera da prokljuca i kuvati dok se malo ne zgusne.
fil-skuvati litar mleka sa 1o kasika secera.prethodno odvojiti malo mleka u kome cete razmutiti gustin.kad provri,dodati gustin,malo kuvati i ostaviti da se ohladi.posebno umutiti 1 margarin i pomesati sa kremom.
otopiti cokoladu na pari,pa preliti preko fila.
ostaviti da se stegne.
cokoladnu glazuru mozete i ovako-pomesaati 4 kasike ulja,4 kasike mleka,kockicu margarina,cokoladu i otopiti.
prijatno!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.