Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:SaraLana Vrsta jela:Kolači Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:8
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jelaPATISPANJ
Umutiti balanca pa dodati postepeno secer i zumanca ,zatim brasno i pzp i na kraju ulje i kakako.
Reru ugrejati na 200 stepeni pa smanjiti na 150 kad se uhvati korica,peci oko 20minuta,proveriti cackalicom da li je kora pecena lepo.
Posle pecenja koru preliti serbetom koji ste prethodno skuvali i ohladili.
Serbet pravim tako sto prokuvam 300gr secera i 3dl vode.
FIL
Skuvati puding od brasna i vanilin secera i secera,kada se potpuno ohladi umutiti fil sa margarinom.
Preliti ga preko ohladjene kore i vratiti u frizider.
Kada se malo stegne preliti glazurom od cokolade.
Vratiti u frizider na 3 minuta pa izvaditi iseci kocke i vratiti u frizider,na taj nacin kada se cokolada potpuno stegne nece pucati pri secenju.
PRIJATNO!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.