Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Margarin naseckamo i umutimo sa secerom i jajima , dodamo prasak za pecivo i dodamo pavlaku i umesimo testo. Stavimo ga pola sata u frizider.
FIL
Visnje stavimo u serpu i dodamo secer i vodu da se prokuvaju, a sok koji smo ocedili odvisanja pomesamo sa gustinom i dodamo u serpu i kuvamo dok se masa ne zgusne.
ostavimo fil da se ohladi.
Testo izvadimo iz frizidera i podelimo na dva dela.
prvi razvijemo i preko njega sipamo ceo fil. drugi deo testa isto rastanjimo i dodamo preko visanja.
Peci i uzivati u ovom osvezavajucem ukusu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.