Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Figaro88 Vrsta jela:Deserti Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:6
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Za testo umutite zumanca,brasno,prasak za pecivo,so,secer,rendanu koricu limuna i margarin.Brasna dodajte toliko da dobijete glatko,tvrdo testo koje cete razvuci po plehu.Testo podelite na dva dela.Narendajte jabuke,dodajte im cimet,secer i vanilin secer.U namascen i pobrasnjen pleh stavite polovinu testa,izbockajte ga viljuskom i zapecite u rerni oko pet minuta na 180C.Ocedjene jabuke onda dodajte na zapeceno testo i pokrijte ostatkom testa.Pecite u rerni dok korica ne porumeni.Kada se ohladi pospite secerom u prahu.
Saveti
Ja testo rendam,posto je tvrdo i masno,bude mi lakse nego da ga razvlacim.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.