Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kada vam od nekih drugih kolača preostanu belanca,evo ideje gde da ih utrošite
Kuvar:knjigovodja Vrsta jela:Kolači Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:6
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
Izmutiti belanca i u čvrst šam dodati šećer. Mutiti dva tri minuta, a onda postepeno dodavati brašno pomešano sa praškom za pecivo, mleko i ulje. Na kraju dodati marmeladu.
Napuniti korpice za mafine (ima tačno za 12 komada mafina, onih malo većih korpica).
Kada se mafini ispeku pripremiti glazuru. Istopiti čokoladu sa uljem pa premazati mafine.
Koristila sam šolju od doncafe (oko 200 ml). Pravila sam tortu gde sam potrošila žumanca, a belanca su mi ostala, i tako su nastali ovi mafini.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.