Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Secer, mleko, brasno, prasak za pecivo, sodu bikarbonu, cimet staviti u serpu i izmesati dok se ne dobije glatka i homogena smesa. U pripremljenu tepsiju (pouljanu i pobrasnjenu, ili sa papirom za pecenje) izliti pola smese i peci u zagrejanoj rerni za 150 stepeni nekih deset_ak minuta. Zatim izvaditi iz rerne, premazati dzemom, i ostatak smese preliti odgore. Vratiti u rernu i peci.
Kada se ohladi, rastopiti cokoladu sa dve kasike ulja i preliti preko kolaca.
Saveti
Umesto dzema od kajsija mozete koristiti i od sljiva.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.