|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Moja omiljena pita sa mesom
Sočna i preukusna!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Predjela, Jela od mesa
Posebnosti: Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jela
NADEV
Izdinstati luk na ulju, dodati mu mleveno meso i kad se izdinsta pososliti i pobiberiti. U prohlađeno umešati pavlaku i jaje. Podeliti nadev na pola.

KORE
Kore za pitu podeliti na tri dela. U srednju tepsiju na pek papir staviti prvi deo kora, polovinu fila, drugi deo kora i drugu polovinu fila i najzad treći deo kora. Iseći presnu pitu na kocke.

PRELIV
Umutiti i preliti preko isečene pite. Obavezno ostaviti oko 20 minuta da upije. Peći 30-40 minuta na 200 stepeni dok lepo ne porumeni. Prijatno!

Saveti
Ja nadev pripremim unapred prethodno veče tako da mi pita bude brže gotova.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here