Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Pilece meso iscei sto sitnije.
Praziluk isecibsto sitnije i proprziti na ulju,zati dodati sitno seckano pilece meso. Kada se sve lepo izdinsta,skloniti sa strane.
Za to vreme premesiti lisnato testo i razvuci u kvadrat.
Pilece meso sa prazilukom sipati na lisnato testo samo po sredini. Sa strane zaseci trakice uz pomoc kojih pletemo pletenicu i tako zatvaramo nase testo,koje pecemo u rerni na 200 stepeni par minuta.
Pre ubacivanja u rernu mazemo jednim razmucenim zumancetom.
A belance mozete iskoristiti kao masku za lice.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.