Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPOTREBNO
u brasno dodati prasak za pecivo i so...zagrijati mlijeko i njemu rastopiti kvasac...dodati u brasno,zatim ulje i pavlaku...izraditi tijesto rukama dok se ne odvoji od posude...ostaviti da nadolazi a zatim izraditi oblik po zelji uz napomenu da se radi na glatkoj povrsini ali bez dodavanja brasna...ja malo pouljim povrsinu.
e sad ja testo sečem na deblje trake malo šire 5-7 cm i duze sa jedne strane stavljam nadev i tu stranu urolam a drugu stranu secem na trake pa nastavim sa rolanjem videcete na slici meni je tako mnogo lepo
kad se završi rolanje ja ih premazem jajetom i pospem susamom nemora ko nevoli
NADEV
prvo se stavi list trapist sira ili kačkavalja, zatim šunka ili stišnjena šunka i kačkavalj
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.