Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTESTO
Odvojiti belanca od žumanaca i umutiti ih u čvrst sneg. Dodati im žumanca, fruktozu, brašno, prašak za pecivo, rogač. Izmešati i sipati u kalupe za mafine.
VOĆE
Na testo u kalupima dodati višnje.
Peći mafine na 200 stepeni oko 15 minuta.
ŠLAG
Sipati umućen šlag u poslastičarski špric i ukrasiti ohlađene kolačiće.
Prijatno!
Saveti
Voće možete dodati po ukusu, a lepo je i bez njega, sa kockom čokolade.
Ako stavljate voće koje nije kiselo, smanjite fruktozu/šećer!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.