|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

TESTO
200 gr brašna, 50 gr ovsenih pahuljica, 1 prašak za pecivo
80 gr fruktoze, 1 vanil šećer, 80 ml ulja
300 gr kisele pavlake, 1 jaje, 2 jabuke

MUFFINS OD JABUKA I KISELE PAVLAKE
Osvežavajući lagan desert!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Deserti, Kolači
Posebnosti: Vegetarijanska jela, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 13)
Uputstvo za pripremu jela
TESTO
Sjediniti brašno, ovsene pahuljice i prašak za pecivo i dodati sve ostale sastojke. Jabuke prethodno iseckati na male kockice. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Saveti
Ovom receptu ne nedostaje cimet, mada ga možete staviti. Ovako bez njega miriše na pavlaku i osvežava!


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here