Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaMUSAKA
Prodinstati crni luk, dodati meso i rendanu šargarepu, pasirani paradajz i začine - napraviti bolonjeze umak kao za špagete. Neka bude gust, jer će i povrće pustiti tečnost tokom pečenja.Dok se sos kuva, očistite povrće i isecite ga na kolutove debljine oko 6-7 milimetara.U vatrostalnu činiju ređajte povrće - počnite sa krompirom, pa tikvice, paradajz, šampinjone, a završite redom krompira pa prelijte umakom.Stavite musaku da se peče na 210 C oko 30 minuta, (proverite kada je krompir pečen) pa pospite rendanim sirom i zapecite (oko 10-15 minuta).
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.