Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA I SPREMANJE
Najpre tikvice oljustiti i iseckazi na snite. Meso iz tikvica, takodje, izvaditi pa dinstati zajedno sa lukom, sargarepom i mlevenim mesom. Dok se dinsta tivice ostaviti da otpuste vodu. U dinstanje staviti zacine. Kada je dinstanje gotivo u pleh za pecenje redjati tikvice koje su uvaljane u prezle, pa red mesa, pa red tikvica.... dok se sve ne potrosi.
Umutiti jaje i pavlaku i preliti preko, te peci na 180 stepeni.
Saveti
Uz svezu sezonsku salatu ovaj rucak se napravi brzo a preukusan je.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.