Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U vecoj šerpici sipati mleko i šećer, a zatim dodati i čololadu
i maslac.
Otopicemo ovu smesu na tihoj vatri i dodamo u nju mleveni keks, stavimo sa strane da se ohladi.
Uzimamo oblandu, okrećemo onu tzv hrapaviju stranu i podelimo fil pna pola i premažemo oblandu.
Kad smo lepo premazali redjamo jafa keks ali okrecemo čokoladni deo i stavljamo na premazani fil.-
preko opet nanosimo fil sa ml.keksom i preklopimo obladnom.
Kad smo zavrsili prekrijemo mokrom krpom i pritisnemo teškim predmetom.
Poželjno je da odstoji do sutra.
Seći i dekorisati po želji.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.