Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaRUČAK
Uključiti rernu na 200 stepeni. Ribu oprati, očistiti, iseći. Praviti mešavinu začina. Maslinovom ulju dodati suvi začin, so i biber, promešati pa dodati beli luk, peršun i sok od limuna. Opet sve izmešati pa ovim premazati ribu sa obe strane i poslagati u vatrostalnu činiju. Preostalom mešavinom začina premazati još ribu, da se sve utroši. Vodu uliti sa strane u tepsiju. Staviti da se peče pa posle 30 minuta polako okrenuti ribu. Peći još 30 minuta.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.