Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaBISKVIT
U mikrotalasnoj otopiti iseckanu čokoladu prelivenu slatkom pavlakom. Ohladiti.
Žumanca umutiti sa fruktozom, dodati otopljenu čokoladu, mleveni keks, prašak za pecivo, kakao i dobro izmešati.
Dobro izmutiti belanca i skroz lagano ih umešati u gornju smesu, nikako mikserom, samo kašikom.
Izliti u pleh, peći 15 minuta na 180 stepeni.
Preliti biskvit mlekom.
FIL
Otopiti čokoladu na blagoj temperaturi u mikrotalasnoj, pazite da ne zagori. Kad posle nekoliko mešanja postane tečna, umešajte je u hladnu kiselu pavlaku, dodajte vanil šećer i izjednačite. Premažite ohlađen biskvit i uživajte!
Saveti
Ako želite torticu, ispecite biskvit u okruglom kalupu i prepolovite. Tada i vreme pečenja biskvita produžite.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.