Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:IvanaSumanac Vrsta jela:Testenine Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:6
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Staviti vodu da provri i skuvati testeninu, odnosno da ne omekne skroz. Procediti,
ali ostaviti kašiku - dve vode za posle.
Dok čekate da voda za pastu provri, sitno
iseckati luk i prodinstati ga na ulju. Dodati
narendane tikvice i dinstati deset_ak minuta dok
tikvice ne omekšaju.
U posebnom sudu pomešati gorgonzolu, krem
sir i sitni seckani peršun da sve bude glatko i
kremasto.
U sud sa tikvicama dodati testeninu i pomešane
sireve, dodati malo vode u kojoj se kuvala
testenina, pa na vatri sve lepo sjediniti.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.