|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Pastrmka u belom vinu
najbrži najlakši način za pripremu bilo koje vrste ribe
Kuvar: Modessty
Vrsta jela: Jela od ribe i morskih plodova, Posna jela, Praznična jela
Posebnosti: Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 30)
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA
Očišćenu ribu dobro posoliti i spolja i unutra. Ređati ribu u pleh obložen folijom, zatim preliti maslinovim uljem i belim vinom. Beli luk iseckati na kolutiće i ređati unutar i preko ribe. Dodati peršun i kolutove limuna. Prekriti folijom i peći u rerni na 200C 20 do 30 minuta. Zatim otkriti ribu i peći još deset_ak minuta.

Saveti
Najbolje je ribu posoliti krupnom morskom solju. Nemojte se bojati da stavite i više soli. Ribu nikako ne možete presoliti. Uz ribu možete serivirati krompir salatu. Pastrmka je odlična za decu jer je jedina riba koja živi isključivo u čistoj i nezagađenoj vodi.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here