Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPASULJ
Pasulj prokuvati i prosuti prvu vodu. Naliti drugu vodu i u njju ubaciti sargarepu pastrnjak i crni luk. Kuvati dok se skuva povrce. Odvojiti povrce i i ubaciti ga u secka. U vodu sa pasuljem ubaciti iseckanu kobasicu i kuvati 15 min. Zaciniti sa navedenim sastojcima i dodati izmiksano povrce. Ostaviti da se kuva. I na kraju zaprziti sa brasnom uljem i crvenom paprikom.
Prijatno
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.