Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKORE
Mutiti belanca dok ne bude umućena skroz, dodavati lagano šećer, vaniliju i sirće.
Masu podeliti na 3 dela i obavezno staviti na pek papir.
Sušiti 60 minuta na 140 stepeni a ako imate ventilator/renu, onda na 120 stepeni. Ja sam sve tri odjednom sušila.
FIL
Umutiti slatku pavlaku, podeliti na tri dela. Filovati.
Kora - slatka pavlaka - voće (ja sam višnje koristila) i tako dok ne potrošite sastojke.
Saveti
Ja sam odmah filovala kore iako je savet da kore par sati odstoje pre filovanja, najbolje tokom noći.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.