Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPOTREBNO
Ocistite ribu,isecite na parcice po vasoj zelji i posolite,nek malo odstoji da se bolje osoli.U posudu pomesati brasno ili pezle sa zacinom C (mozete dodati i biber i beli luk zbog ukusa,ja nisam znog dece) i svako parce ribe uvaljati.U tepsiju staviti papir za pecenje da se riba ne lepi i redjati parcice.Odozgo preliti maslinovim uljem i sokom od limuna,staviti da se pece na 250 C po 30 min.sa obe strane.
Uz ovo mozete servirati krompir salatu...
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.