Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKROMPIR
Očistiti i iseći luk i krompir, staviti u tepsiju za pečenje, pouljiti i staviti zacin c. tepsiju prekriti alu folijom i ubaciti u zagrejanu rernu (oko 220c) nekih 20ak minuta, sve zavisi od rerne.
SLANINA
iseckati slaninu i dodati u krompir, peći prekriveno jos 10ak minuta i onda otkriti jos 15ak min.
Saveti
Ja uvek sve pecem na papiru za pečenje, tako izbegnem lepljenje za posude.
Krompir uvek secem na kolutove, ali to je stvar navike, isto je da li ćete na kockice, kriške ili kolutove!
Sa pekarskim krompirom mozete da se igrate i eksperimentiset_e, tako cete nekad dodati zacine koje volite npr. malo origana ili ruzmarina, malo aleve paprike, bibera,... Mozete slobodno i da prelijete pred kraj jajima i mlekom pa zapecete 15ak min! Moji najvise vole ovako kao u receptu, ali se ne bune kad ubacim jos nesto! ;)
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.