Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTESTO
U dublji sud staviti brašno, kvasac, so po ukusu, i promešati. Dodati mlako mleko i istopljen margarin pa umesiti testo. Ostaviti da odstoji.
FILOVANJE
Izdinstati mleveno meso na malo ulja i dodati začine po želji. Izrendati salamu.
Testo podeliti na dva dela i oba razviti na veličinu tepsije. U tepsiju staviti jedan deo testa, na njega ml. meso, rendanu salamu, preliti kečapom i poklopiti drugim delom testa. Malo spojiti ivice. Premazati umućenim žumancetom i peći na 200C oko 30-40 min.
Saveti
Zanimljiv recept koji će vašoj deci, ukoliko ne vole mleveno meso, malo ga približiti u obliku pice!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.