Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPOTREBNO JE ZA KORU:
Priprema
Potopiti kvasac u mlaku vodu sa šećerom ostaviti malo da odstoji. Zatim zamesiti testo dodavajuci nadošli kvasac, ulje i soli. Testo ne sme da bude tvrdo nego mekanije. Ako je potrebno još brašna dodati još veoma malo.
Ostaviti umešeno testo malo da odstoji oko 10 minuta. Zatim testo razviti prvo na radnoj površini, a zatim u pleh. Ja sam dobijeno testo podelila napola jer mi je tepsija prečnika 30 cm. Tako sam dobila dve pice.
POTREBNO JE ZA FIL:
Testo premazati kečapom
Zatim poređati šunku ili sta već imamo.
Preko šunke narendati kačkavalj i posuti sa nekoliko čeri paradajza....
Pospemo origanom i pokrijemo krpom dok nam se rerna ne zagreje. Rernu uključiti na 250 stepeni.
Čim se rerna zagreje stavimo picu da pečemo ali ne više od 8-10 minuta.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.