Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Priprema :
Crni luk staviti da se dinsta, dodati beli luk, sargarepu i grasak. Posle deset_ak minuta dodati belo meso koje smo isekli na kockice. Dodati malo vode i kuvati oko dvadeset_ak minuta.
U drugoj serpi sipati 800 ml vode i na tihoj vatri rastopiti kockicu supe.
Kada je piletina i povrce skuvano dodati pirinac i malo vode, kuvati zajedno i mesati oko pet minuta.
U vatrostalnu posudu sipati pirinac, meso i povrce i dodati vodu u kojoj je rastvorena kocka supe.
Peci u rerni na 200 stepeni oko 50 min.
Pirinac spremam u razmeri sa vodom 1:3, 800 ml vode sa kockicom supe i oko 100 ml vode bude u pirincu, mesu i povrcu. Ako hocete socnije dodajte jos malo vode, ako zelite rastresitiji i suvlji pirinac smanjite kolicinu vode za 200-300 ml.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.