Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela SASTOJCI:
Paprike ocistiti od peteljki i semena pa iseci na kockice,sargarepu,crni i beli luk sitno iseckati
Pilecu dzigericu premazati C senfom pa proprziti na malo ulja sa svih strana da porumeni a zatim je izvaditi i ostaviti na toplom
Na masnoci od dzigerice proprziti beli i crni luk,dodati sargarepu i papriku pa i nju prziti dok ne omeksa
Zatim dodati seckani pelat paradajza,ili isecene paradajze pa kratko prokuvati.
Vratiti dzigericu,pa nastaviti sa kuvanjem uz dolivanje C supe po potrbi dok dzigerica ne porumeni a povrce ne omeksa
Pred kraj dinstanja doati Začin C sa ukusom piletine po ukusu
PRILOG:
Skuvati krompir u slanoj vodi,procediti,dodati puter i mleko i napraviti pire.Zaciniti C zacinom po ukusu
Servirati kao dodatak dzigerici
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.