Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPILEĆE BELO MESO U SOSU O
Priprema:
Pileći belo meso isečemo na parčad, posipamo ih mešavinom začina, pobiberimo, posolimo i promešamo da upiju začine. Crni luk sitno isečemo i pržimo u šerpi na zagrejanom ulju. Kad crni luk omekša dodamo slaninu isečenu na kocke i pržimo sa lukom. Kada se slanina proprži dodamo parčad mesa. Kada i meso bude uprženo dodamo iskidanu grančicu ruzmarina . Dodamo lovorove listove, beo luk brašno, paradajz sos, vino i vodu i sve promešamo. Ostavimo da se krčka dok meso ne bude sasvim mekano a umak dobije potrebnu gustinu {
{po ukusu }Po potrebi dosolimo.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.