Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPIELEĆE ROLNICE
Belo meso odvojiti od kostiju i iseći na šest šnicle. Šnicle izlupati čekićem za meso. Posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Na svaku šniclu staviti po list tanko sečene šunkarice i kačkavalja pa sve urolati.Svaku rolnicu uvaljati u brašno, jaja in a kraju kraju u prezle.Rolnice složiti u vatrostalnu posudu podmazanu uljem . Poprskati ih odozgo sa još malo ulja. Peći na 180 stepeni oko 70min.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.