Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Iva6 Vrsta jela:Jela od mesa, Povrće Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:4
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti,pa proprziti na ulju.Kocku za supu skuvati u 1 l vode.Kad provri dodati sargarepu iseckanu na kockice,grasak i nastaviti sa kuvanjem dok povrce ne omeksa.Na kraju supu procediti,a povrce sacuvati.Posebno u odgovarajucoj serpi otopiti margarin,dodati brasno i kratko proprziti.Postepeno dolivati supu od povrca uz neprestano mesanje dok se ne dobije gustina jogurta.U
pripremljeni umak dodati pavlaku,sargarepu,grasak,meso,persun,biber,zacin c pa svezajedno kratko prokuvati.Krompir skuvati pa iseci nakolutove.Posluziti kao prilog uz gotovo jelo.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.