Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Meso iseci na kocke,zaciniti,preliti mlekom i ostaviti 60 min da odstoji.Za to vreme pomesati pavlaku sa jajima,dodati brasno,sve dobro promesati pa sjediniti sa pripremljenim mesom.Kalup za srneca ledja premazati margarinom,posuti prezlama pa obloziti listovima slanine
tako da jednim delom vire preko.Sipati smesu sa piletinom.Preko smese poredjati sargarepu iseckanu na stapice i preklopiti krajevima slanine.Posuti sa malo rendanog kackavalja i peci 40min na 170
stepeni.Kad se ispece,izvrnuti kalup,posuti rendanim kackavaljem i zapeci nekoliko minuta u rerni.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.