Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Anck Su Nmaun Vrsta jela:Predjela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Na zagrejanom ulju proprziti sitno iseckan luk, beli luk i celer.
Dodati kuvani pirinac, ocedjen i nalijte vinom.
Kad vino ispari,sipajte vruce vode u koju ste dodali Zacin C i kuvajte na tihoj vatri dok pirinac ne omeksa malo.
Sklonite sa vatre, umesajte krupnije narendansir, maslac i pobiberite.
ide kao prilog ili uz salatu
Prijatno :)
Saveti
Mozete i mesati sireve , tj. vise vrsta, bude jos lepse
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.