Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTESTO:
Hleb iseći na kockice pa preliti vodom da se dobro natopi. Rukom umestiti testo.
Dodati šunkaricu, sir, narendan kačkavalj, začin C i žumance i sve dobro umesiti.
U dublji tanjir viljuškom umutiti belance sa 2 supene kašike vode.
Kašikom uzimati testo pa rukom oblikovati piroške. Zatim ih uvaljati u razmućeno belance, a onda i u prezle.
Peći u zagrejanom ulju dok ne dobije zlatno-žutu boju.
PRELIV:
Beli luk izgnječiti i iseckati na sitno. Pomešati sa majonezom i pavlakom. Služiti hladno.
Saveti
Ove piroške su vrlo zasitljive, neka vas ne zavara što se čini količinski malo.
Služite uz prelive i sosove po ukusu.
U smesu možete po ukusu dodati praziluk ili kisele krastavčiće.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.