Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Kore pripremimo i prebrojimo . Po 5 kora se premazuje pa sljive.
Smesa za premaz je: solja jogurta, ulja i griza , pp, pola solje secera i dva jaja .
Prvo redjamo jednu kodu pA premszemo smesom i tako jos cetiri, na petoj stavimo sljive, pa jos dve kasike secera.
Uvijemo pitu i redjavo u pleh. Postupak ponoviti dok ne potrosimo fil,( sljive) smesu i kore.pecemo na 150 C oko pola satA.
Pospemo prah secerom i vanilin secerom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.